Thursday, March 24, 2011

kami..!!!


.:salam:.
hah..nie lak gambar2 kami sume..well xsume la..mane yang sempat ade je sebelum
sume masuk IPT..hehe

yang nie mase form 4..kami semua pergi langkawi under koperasi sekolah..
bayar RM 50 jer..dapat pergi merata gak a..cume kereta kabe je xsempat sebab 
orang kat situ kuang ajar sikit kate xboleh tunggu kami sume..yelah..kami pergi tempat lain dulu sebelum kereta kabel tu..selamat pakcik driver bas tu mintak maaf bg pihak warga langkawi..kalau x..
kami bakor jer..huhu

sempat pose lagi kat makam mahsuri..!!!

feri time..haha

yang nie gambar time study nak exam spm ke lepas spm dulu..tak ingat la..haha

tengah tension ke tengah happy..o.0

pose renung mase depan lepas SPM!!!
serius study....fuck!!!
acip & shahid (kyubi)..haha



yang nie gambar mase barberque kat depan rumah aku..haha
happening kot mase tu..sume puas..
ntah le lah nak buat lagi..sume bersepah skang..
last buat pon kat sagil..tp mase tu 4 orang je..
len kali buat ramai..kasi sume ade!!
me amir & amiramsyar

sorry..camera fon nokia express music zany nie kureng sikit..huhu

kagen bushin no jutsu...haha



yang nie lak mase kat rumah acip..kita orang pergi lawat die..
mase nie die baru lepas excident kat kota..teruk gak la..berpusing kereta tu 180' darjah..huhu
bahu die plak patah..gigi hilang la 2 3 batang camtu..
tapi acip tetap tersenyum..:-)

this's MUAMMAR HASIF  (acip)


time nie tak tau kitaorang pkr ape ntah..tetibe jew!!!

mase nak balik dari umah acip..zul sempat peace lagi..


Nie lak time nak pergi seremban cari baju nak masuk IPT..huhu
tapi cari2..xde yang berkenan..ape lagi..
time tu terus shoot melaka terus..sampai melaka..banyak sikit pilihan..murah pon murah..
puas hati la time tu..hehe
hehe..rase bujang lak jalan2 nek kereta..haha
nie ntah kenape..mirul kate kereta goyang..tapi cek enjin..haha


nie member bek dari skool rendah lagi a.k.a pengasas MUSOLLA CREW
amir amsyar the rock..haha..title mase jahilliah


nie lak time hang out petang2..
player reserve...haha(ngah tunggu yang len2 xmai lagi)






tu je lah takat nie kalau ade lagi nanti aku tambah ok..
tengah dok selongkar laptop aq nie hah..
clik.clik.clik.clik


.:arious:salam:.

Wednesday, March 23, 2011

tentang musolla crew !!!

copyright..
Group ini telah adalah untuk budak-budak yang selalu lepak kat surau..
tapi kat surau lain pon kami lepak gak andai musafir..lagi2 time raye..
banyak tempat kami pergi..

asalnye group nie dah ade sejak 2004 lagi..zaman sekolah rendah lak..tapi mase tu tak ramai budak lagi..2 3 orang je..
start kami form 4 baru jadi ramai..
lagi2 ade bash2 yang pindah dari sekolah agama masuk sekolah menengah harian

erm..
lokasi kami kat Gemencheh, Negeri Sembilan. sape tau boleh datang join..huhu
pape pon skang nie sume sibuk belajar..bersepah2 dah..dah jarang lepak2 cam dulu..
pape pon kalau ade mase..we'll always together..
right..

Ini lagi 3gp best..!!

salam..
haha yang nie kitaorang kene kan kawan kita mase bufday diorang..huhu
nasib la dapat member camnie..ade je program...
yang first kene dulu..acip...then aku lak kene..yang len2 ade gak kene tapi xsempat rakam..
enjoy jer..

video

yang nie aku lak..
time nie ngah cuti tahun baru cine mase PLKN dulu..
serius shit doe..

video

hehe
pasnie tunggu vedio ape lak aku nak masuk

.:arious:salam:.

3gp ini best..!!!

video



salam..


haha..ini 3gp yang paling2 xbole di lupe kan..


lokasi kat suraw jew..kat mne lagi kan..huhu


mase nie hujan lak..so kita orang memang xde keje dah..so jadi la 3gp yang kat atas nie..


layan..

Monday, March 21, 2011

port mussola crew zaman sekolah.

salam
hah..hari nie nak cerita pasal tempat aku dan member2 aku melepak dulu mase zaman sekolah..
startnye 2 orang jew yang suke lepak kat sini..le dah lame2 ramai yang dok join kami..
makin lame kami makin ramai..most batch form 5 2008 lah..sebelum pape bende kita orang nak wat..kita orang sume collect kat sinie dulu..pape hal roger kat suraw..kadang2 dapat mesej..' suraw2'..terus shoot suraw..

signboard suraw kami..hehe


bawah ni lapang..banyak kereta leh parking..mne tau dah besar t sume pakai kereta sendiri.


huh..zaman tu memang best la..macam2 dah jadi kat suraw nie..dari semayang terawih hingga lah tempat nak kene kan member2 le time bufday diorang..tapi..tu sume dah lepas..masing2 skang dah sibuk belajar..jarang lepak suraw nie..tapi pape pon..tempat nie aku tak kan lupe kan..harap yang lain2 pon same k..

you all..the best in my life..

Wednesday, March 9, 2011

Member + Asahan = memang best

salam..
hari nie aku tetibe je rindu kat member2 aku..
ape yang aku rindu..hah..ofcoz la hang out same2 n borak2 pasal bende2 yang best..erm..
lame dah kitaorang tak pergi mane2 sejak masuk IPT nie..
yelah masing2 belajar sane sini..bersepah-sepah budak2 nie sume..
ade yang ke utara..ke selatan..ke timur ke barat..tp keparat xde ye..hehe

well..most unforgotable memories..
tengah kumpul dak2 nie..

kitaorang pergi mandi kat air terjun..banyak tempat gk dah kitaorang pergi..
tp most kitaorang pergi kat asahan melaka..dari tempat kitaorang adelah dalam 45 minit perjalanan..corner sane..corner sinie..sampai lah tempat tu..



time nak pergi tu pun best gak..memang best la..men layan2 corner baring sampai ade lah yang pernah terbabas dulu..selamat xde pape sangat budak tu..
corner tu pon leh tahan gak deadlies plus fearsome die..huhu..

sebelum sampai ke asahan tu..kitaorang stopby kejap kat kedai apek nie.cutting2 duit beli makanan untuk kat sane nanti..yelah..dah mandi2 t sejuk mesti lah lapar kan..
lek lu..nikmati suasana pekan asahan


dah beli barang2 sume..kitaorang gerak semula..bile dah sampai sane kene cepat2..amik spot..sebab kat situ ade spot yang sure best..dalam pon dalam..ade tebing
kat tepi tempat tu..leh tiruk2 best sikit..cume yang ade bran je sanggup lompat dari atas tu..tinggi kot..
erm..tapi yang penting sume happy..yang terjun dari tebing happy..yang tengok member terjun dari tebing tu pon happy..harap jangan jadi bende yang x happy sudah..amin..
yang kat atas batu tu dah gigil dah tu..
bincang ape ntah la time nie..haha

bile sume dah penat mandi..dah puas tiruk..kaki pon dah kejang..time nak balik lak..
hem..masing penat..tapi masing happy..tu yang penting..
ape pon..miss u all..
hope le kite cuti sem same2 t..kite pergi g k..orite..
nak balik pon sempat amik gambar orang yg ngah amik gambar..0.o
sempat je lagi

aku chaw dulu la..kt office nie..banyak keje..tp sempat g blogging kan..hehe XD
lek2 lu kat spot musolla crew nie..haha

Saturday, March 5, 2011

first post

haha.. hari ni aku buat satu blog khas untuk sape2 yang khas dalam hidup aku..ngee..
tapi yang sebenarnye aku rase happy dapat shared story dalam blog ni..

kenape sebab sharing is loving right..hehe


satu lagi sebab aku dapat hilangkan stress aku..

erm..ape lagi nak cakap ye..nanti2 lah aku citer pasal diri aku.k

pape pon aku nak pesan dulu..
jangan percaya pada cinta..dah bersedia nanti ske hati lah, yang penting belajar tinggi2..k

arious..